***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** Uskoro sa emitovanjem radio programa u samostalnoj produkciji kreće jedini internet radio ovog tipa u široj regiji pod nazivom „Hedonist“ web radio... ***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** 37. sajam građevinarstva, 3. sajam energetike, 10. sajam voda-vodovoda i sanitarnih tehnologija, održaće se od 23.-27.09.2015. godine na Jadranskom sajmu u Budvi-Crna Gora ***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** Karlovačka berba grožđa, manifestacija poznatija pod nazivom „Grožđebal“, održaće se od 10.-13.09. 2015. U Sremskim Karlovcima-Srbija ***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** 18. sajam automobila održaće se od 7.-11.10.2015. na izložbenom prostoru Jadranskog sajma u Budvi Crna Gora ***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** 10. „Vinocom“ elitna manifestacija vina i kulinarstva održaće se 27. i 28. 11.2015. U Esplanade Hotelu u Zagrebu-Hrvatska ***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** „Poslovne vesti“ ne objavljuju vesti iz sveta politike!!! ***Na Klik od vas...Hedonist web radio***Poslovne vesti*** Smatrate da imate kvalitetnu poslovnu vest koju želite da objavimo u kategoriji „Poslovne vesti“ kontaktirajte nas na e-mail: office@gastrotube.net
user_mobilelogo

AkcijaOnline 

Naš ponos
Ovim putem želimo da se zahvalimo, a naravno svim posetiocima ovog sajta i pohvalimo kompanijama sa kojima sarađujemo i koje podržavaju rad i razvoj „Hedonist web radija“. Ako vaše kompanije nema na ovom spisku predlažemo da nam se pridružite i da započnemo odmah obostrano korisnu zajedničku saradnju.
Dobrodošli!!!
 
 
         Giner Studio Design   Giner Studio Design   Giner Studio Design   Giner Studio Design
         Giner Studio Design   Giner Studio Design

 


Život ima jednostavna pravila koja kažu da možete uživati, ali morate i raditi te zarađivati za osnovne životne potrebe,  a posle koliko preostane za sva ostala životna zadovoljstva.

Tip muzike „Hedonist web radija“ koji smo odabrali možete nesmetano slušati na poslu, kod kuće uz čitanje knjige, tokom nekog putovanja...Radio program je protkan veoma zanimljivim tekstovima koje je prevela naša redakcija sa nekoliko  jezika i formirala samostalne, izvorno naše tekstove. U programu možete čuti i uključenja uživo iz kompanija, sa zanimljivih dešavanja u regiji, najbolje reklame iz regije...Najavljujemo najznačajnije manifestacije i sajmove iz regije i imamo uključenja uživo sa istih, objavljujemo oglase tipa Tražim-Nudim posao.

Smatramo da je ovaj tekst kojim ukratko promovišemo naše aktivnosti te poslovne mogućnosti dovoljan razlog  da nam se pridružite kao poslovni partneri  te da se promovišete na „Hedonist web radiju“.Naše privatno i poslovno životno iskustvo ugradili smo u „Hedonist web radio“ jer je inače radio naša najveća poslovna ljubav. To ne znači da će se odabrana muzika i tematska sadržina web radio programa svima od početka dopasti, ali ćemo svakako na našoj ideji istrajati jer smo apsolutni sigurni da upravo ovakva naša ideja vodi do uspeha.

Od srca vaš „Hedonist web radio“

Informacije e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


                          Image

Stranica u izradi, hvala na strpljenju !

Subcategories

***Nudim posao*** Tražimo radnike za branje malina u Zaprešiću-Hrvatska. Informacije na tel: +385 98/ 703-774 ili na e-mail: opg.hlasc@hotmail.com ***Nudim posao*** Tražim kuvara za restoran u Rafailovićima Crna Gora, nudim smještaj. Hrana i plata po dogovoru. Informacije: +382 69/ 039-305 Katarina ***Nudim posao*** Potreban kuvar mediteranske kuhinje za rad u Kotoru-Crna Gora, uslovi odlični. Cv slati na mail humanresources.gpco@gmail.com ***Nudim posao*** Traži se a la carte kuvar za rad u Hotelu u Krškom-Slovenija. Potrebno iskustvo min. 3 godine. CV poslati na tamara.kaludjerski@gmail.com ***Nudim posao*** „Hedonist“ web radiju potrebni ozbiljni marketinški saradnici. Informacije na e-mail: marketing@gastrotube.net ***Nudim posao* U srpskom restoranu u Austriji u gradu Bregencu potrebni ugostiteljski radnici: kuvari, kuvarice, konobari, konobarice, šankeri, pomoćni radnici. Svi radnici su legalno prijavljeni i imaju obezbedjen stan i hranu, plate redovne. Informacije na telefon: +381 62/ 87-07-525 Ilija ***Nudim posao*** Tražimo kreativnog kuhara koji prati trendove u kulinarstvu. Restoran „Sunce“ Vitez-BiH. Informacije: +387 63/ 333-554 ***Nudim posao*** Potreban kuhar ili kuharica u Restoranu "Lovačka priča" Tešanj-BiH. Informacije +387 61/ 196-842 ***Nudim posao*** Potrebne dve radnice za branje malina i kupina u Arilju-Srbija. Informacije: +381 61/ 555-66-07 Miloš Radojević ***Nudim posao*** Hitno potrebna jedna mladja radnica sa iskustvom, za berbu malina u okolini Ivanjice-Srbija dnevnica 1700din. Smeštaj i hrana obezbedjeni, radno vreme od 7h do 20h. isključivo radnica i isključivo sa iskustvom. Informacije na +381 66/ 029-550 Miloš Konobarice i konobare traži restoran na moru u Hrvatskoj, uvjeti izvrsni, stan, hrana, prijava. Informacije: +385 92/ 17-13-112 ***Nudim posao*** Restoran „Gaj“ u Šibeniku-Hrvatska traži konobare/ice, kuhare/ice za rad u restoranu, stalni radni odnos, smještaj i hrana osigurani. Informacije: +385 98/ 9333-947 ***Nudim posao*** „Tomi“ d.o.o. Pag-Povljana-Hrvatska traži kuhara/icu pomoćnu za rad u pansionu na otoku Pagu tražimo, stan i hrana osigurani. Zvati pon-ned. 9-14 h. Informacije: +385 97/ 79-75-127 i +385 Potreban šef kuhinje za grad Tjumenj-Rusija. Plata 1500 eura, plus % od prometa kuhinje nakon probnog rada, rad u Ekspres restoranu, gotova jela, gril, gastro market, polu proizvodi, ketering, organizacija banketa sa znanjem organziacije, kvaliteta spremanje jela, praćenje tokova, kalkulacija, standardi, unapredjenje proizvodnje .....Obavezno znanje ruskog jezika, obezbedjen stan, plaćen prevoz i viza. CV slati na ruskom sa fotografijom na emeil: dragisa.mihajlovic@yahoo.com Slusajte omiljeni radio - na klik od vas - HEDONIST RADIO